Friday, June 21, 2013

0 Oι τροφές που «σκοτώνουν» τη libido.

Όστρακα, μαύρη σοκολάτα, μπαχαρικά, ρόδια… είναι μερικές από τις αφροδισιακές τροφές που κάνουν τα σεντόνια να πάρουν φωτιά. Ποιες όμως είναι οι «όχι σήμερα καλέ μου» τροφές, κοινώς αντι-αφροδισιακές, που «σκοτώνουν» κάθε διάθεση για ερωτικά παιχνίδια?

√ Κι όμως η σόγια και τα προϊόντα της, όσο θρεπτική μπορεί να θεωρείται, δεν είναι και η καλύτερη επιλογή αν θες παθιασμένες νύχτες, αφού μειώνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης και ρίχνει τη διάθεση για σεξ.

√ Η μεγάλη κατανάλωση ζάχαρης και λιπαρών, φράζει τις αρτηρίες και εμποδίζει την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα.

√ Oι νιφάδες καλαμποκιού ( corn flakes) είναι άλλη μία αντι-αφροδιασική τροφή. Μάλιστα ο John Harvey Kellogg, ο δημιουργός τους (γιατρός στο επάγγελμα), τα έφτιαξε γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο, αφού πίστευε πως το πολύ σεξ και ο αυνανισμός βλάπτουν την υγεία.

√ Το κόλιαντρο είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ρίχνει τις σεξουαλικές ορμές. Μήπως λοιπόν να ξανασκεφτόσουν εκείνο το Μεξικάνικο εστιατόριο?

√ Το τόνικ περιέχει κινίνο που μειώνει αισθητά την τεστοστερόνη. Η μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ προκαλεί επίσης προβλήματα στη στύση . Συμπέρασμα: κομμένα τα πολλά gin tonic, αν θες να δεις « άσπρη … νύχτα » .

√ Τέλος η μέντα είναι άλλη μία libido- killer τροφή.

ΠΗΓΗ: myfit.gr: Oι τροφές που «σκοτώνουν» τη libido

0 comments:

Post a Comment