Thursday, June 14, 2018

0 Ειδικά στοιχήματα στο ποδόσφαιρο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ειδικά στοιχήματα

Στο στοίχημα, εκτός από τα συνηθισμένα πονταρίσματα σε 1Χ2, στις διπλές ευκαιρίες, τα Under 2,5 και Over 2,5, υπάρχουν και αρκετά ειδικά. Τα πιο δημοφιλή ειδικά στοιχήματα είναι το ακριβές σκορ το ημίχρονο/τελικό και τα χάντικαπ. Φυσικά, η υπεροχή των online εταιριών στοιχήματος είναι συντριπτική σε αυτού του είδους τα bet, σε σχέση με τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Τόσο από πλευράς απόδοσης, αλλά και όσον αφορά την ποικιλία των επιλογών. Μεγάλο πλεονέκτημα των special bets είναι οι υψηλές αποδόσεις, ενώ με τα περισσότερα μπορείς να ασχοληθείς μόνο αν είσαι ψαγμένος. Αυτό που χρειάζεται να ξέρεις είναι οτι ανάλογα με τη σπουδαιότητα του αγώνα υπάρχει και ανάλογο πλήθος ειδικών στοιχημάτων. Δεν προσφέρονται όλα τα ειδικά στοιχήματα σε όλους τους αγώνες και σίγουρα όχι από όλες τις εταιρίες.

Αυτά είναι τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα στην αγορά:

Ειδικό Στοίχημα: Ημίχρονο / Τελικό
Ειδικό Στοίχημα: Ακριβές Σκορ
Ειδικό Στοίχημα: Over / Under
Ειδικό Στοίχημα: Goal Goal ή No Goal
Ειδικό Στοίχημα: Draw No Bet ή DNB
Ειδικό Στοίχημα: Συνολικά Γκολ
Ειδικό Στοίχημα: Χάντικαπ ή Πλεονέκτημα
Ειδικό Στοίχημα: Ασιάτικο Χάντικαπ
Άλλα ειδικά στοιχήματα

Ειδικό Στοίχημα: Ημίχρονο / Τελικό
Στο στοίχημα ημίχρονο/τελικό, επιλέγεις το αποτέλεσμα που θα έχει το πρώτο ημίχρονο σε συνδυασμό με το τελικό. Οι μεγαλύτερες αποδόσεις είναι στις ανατροπές, δηλαδή 1ημ./2τελ. ή 2ημ./1τελ. Επίσης, ανεβασμένη είναι η τιμή στα 1ημ./Χτελ. και 2ημ./Χτελ. Όταν πρόκειται για 1ημ./1τελ. ή 2ημ./2τελ. υπέρ του φαβορί, η απόδοση είναι μικρότερη, αλλά μπορεί να είναι και αρκετά μεγάλη, αν ποντάρουμε υπέρ του αουτσάιντερ. Από 4,00 έως 6,00 βρίσκουμε τα περισσότερα Χημ./Χτελ. Τέλος, τα Χημ./2τελ. και Χημ./1τελ. έχουν αρκετά καλές αποδόσεις που κυμαίνονται από 3,50 έως και πολύ ψηλά αν το τελικό αποτέλεσμα είναι υπέρ του αουτσάιντερ.

Ειδικό Στοίχημα: Ακριβές Σκορ
Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η πρόβλεψη αφορά το ακριβές σκορ του εκάστοτε αγώνα. Πάρα πολύ σπάνια θα δεις απόδοση κάτω του 4,00 στην συγκεκριμένη επιλογή, ενώ το «ταβάνι» φτάνει ακόμη και το 1000,00. Ακριβές σκορ μπορούμε να παίξουμε και για το ημίχρονο των αγώνων, φυσικά με μικρότερες αποδόσεις (από 3,00 έως και 500,00).

Ειδικό Στοίχημα: Over / Under
Εκτός του over/under 2,5 που είναι οι συνήθεις επιλογές υπάρχουν ακόμη πολλές επιλογές για το πλήθος των γκολ. Over/Under 0,5, Over/Under 1,5, Over/Under 3,5, Over/Under 4,5, Over/Under 5,5, Over/Under 6,5.

Ειδικό Στοίχημα: Goal Goal ή No Goal
Εδώ παίζεις το αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες (GG) ή αν έστω η μία από τις δύο δεν θα βάλει γκολ (NG).

Ειδικό Στοίχημα: Draw No Bet ή DNB
Σε αυτό το στοίχημα, η ισοπαλία δεν είναι επιλογή. Δηλαδή στοιχηματίσεις στον άσο ή στο διπλό (με χαμηλότερες αποδόσεις φυσικά από τον απλό άσο και το απλό διπλό) και αν το παιχνίδι λήξει ισόπαλο, παίρνεις το ποντάρισμά σου πίσω. DNB μπορεί να παιχτεί και για το ημίχρονο του αγώνα.
Ειδικό Στοίχημα: Συνολικά Γκολ
Πρόκειται για στοίχημα που προβλέπεις το εύρος των γκολ που θα μπουν σε ένα ματς. Οι επιλογές είναι 0-1, 2-3, 4-6 και 7+.
Ειδικό Στοίχημα: Χάντικαπ ή Πλεονέκτημα
Σε αυτή την επιλογή παίζουμε άσο, Χ ή διπλό, αλλά με πλεονέκτημα (ή μειονέκτημα, όπως το πάρει κανείς) γκολ σε μια από τις δύο ομάδες. Ο αριθμός του γκολ του πλεονεκτήματος είναι από ένα έως και πέντε συνήθως. Για παράδειγμα, αν παίξεις Ολυμπιακός – Γιάννενα ισοπαλία με χάντικαπ ενός γκολ υπέρ των Ιωαννίνων, τότε ουσιαστικά ποντάρεις στη νίκη του Ολυμπιακού με ένα γκολ διαφορά. Αν έπαιζες άσο με χάντικαπ ενός γκολ υπέρ του ΠΑΣ, σημαίνει οτι περιμένεις νίκη του Ολυμπιακού με πάνω από ένα γκολ διαφορά, ενώ αν παίξεις διπλό με πλεονέκτημα ενός τέρματος υπέρ του ΠΑΣ, τότε ουσιαστικά ποντάρεις στο Χ2.
Ειδικό Στοίχημα: Ασιάτικο Χάντικαπ
Και πάλι υπάρχει πλεονέκτημα γκολ για κάποια από τις δύο ομάδες, μόνο που πλέον το πλεονέκτημα δεν είναι ακέραιος αριθμός, αλλά δεκαδικός. Για παράδειγμα, 1 με +0,25, 1 με 0,5, 2 με 1,5 κ.ο.κ.

Ειδικό Στοίχημα: Στοιχήματα στα κόρνερ.
Σε αυτή την ενότητα των ειδικών στοιχημάτων περιλαμβάνονται πολλές επιλογές. Μερικές από αυτές είναι: «Πρώτο Κόρνερ», Over / Under στα κόρνερ, Over / Under στα κόρνερ του πρώτου ημιχρόνου, Πρώτος σε αριθμό κόρνερ (ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη στα 3,4,5,6,7,9,11,13 κόρνερ), Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ (υπάρχει και η επιλογή της ισοπαλίας), κόρνερ με χάντικαπ, Ακριβής αριθμός κόρνερ, ακριβής αριθμός κόρνερ στο ημίχρονο.
Ειδικό Στοίχημα: Στοιχήματα σε κάρτες.
Πολλές είναι οι επιλογές που αφορούν τις κάρτες σε ένα ματς. Μερικές από αυτές: Σύνολο καρτών (Over/Under), Κόκκινη Κάρτα (ναι ή όχι), Χ ομάδα κόκκινη κάρτα (ναι ή όχι), 1η κίτρινη κάρτα (ποια ομάδα, καθώς και «καμία κίτρινη κάρτα»), Χρόνος Πρώτης κάρτας (πριν το 32′ ή μετά το 32′), Κόκκινη κάρτα και οι δύο ομάδες. Επίσης, μπορείς να παίξεις να δεχτεί κόκκινη ή κίτρινη κάρτα, κάποιος συγκεκριμένος παίκτης.
Ειδικό Στοίχημα: Ακριβές σύνολο γκολ.
Εδώ προβλέπουμε τον ακριβή αριθμό τερμάτων που θα μπουν σε ένα παιχνίδι. Οι επιλογές είναι από το μηδέν, έως το 7+.
Ειδικό Στοίχημα: Αποτέλεσμα / Συνολικά Γκολ
Σε αυτό το στοίχημα επιλέγεις συνδυασμό του τελικού αποτελέσματος με Under/Over. Για παράδειγμα 1 & Over 1,5, 2 & Over 2,5, X και Over 3,5 κ.ο.κ.
Ειδικό Στοίχημα: Αποτέλεσμα / Να σκοράρουν οι δύο ομάδες
Αυτή η επιλογή σημαίνει οτι στοιχηματίζεις στον συνδυασμό τελικού αποτέλεσματος με NG ή GG.
Ειδικό Στοίχημα: Θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες / Συνολικά γκολ
Είναι στοίχημα που περιλαμβάνει συνδυασμό του GG/NG με το Under/Over 1,5 ή 2,5 ή 3,5 κ.ο.κ.
Ειδικό Στοίχημα: Παίκτες – Σκόρερ
Στην συγκεκριμένη επιλογή ποντάρουμε στο ενδεχόμενο να σκοράρει κάποιος συγκεκριμένος παίκτης σε έναν αγώνα. Το ποντάρισμα μπορεί να είναι στο να είναι ο πρώτος (χρονικά) σκόρερ στο παιχνίδι ή ο τελευταίος (χρονικά), γεγονός που πληρώνει πολύ καλά. Επίσης, μπορείς να ποντάρεις στο ενδεχόμενο να σκοράρει ένας παίκτης γενικώς, χωρίς χρονικό προσδιορισμό, καθώς και στο να πετύχει από δύο γκολ και πάνω ή να κάνει χατ τρικ.
Ειδικό Στοίχημα: Πρώτο γκολ πριν/μετά το 28′.
Εδώ ποντάρουμε στο ενδεχόμενο να μπει γκολ σε ένα ματς πριν ή μετά το 28΄.
Ειδικό Στοίχημα: Ομάδα Over / Under
Το συγκεκριμένο στοίχημα αφορά στο Under ή Over μιας ομάδας από τις δύο. Για παράδειγμα στο Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννενα, η επιλογή θα είναι Ολυμπιακός Over 4,5. Δεν σε νοιάζει δηλαδή τι θα κάνει ο ΠΑΣ, αλλά μόνο ο Ολυμπιακός.
Ειδικό Στοίχημα: Πρώτος στα 2 γκολ/3γκολ
Εδώ επιλέγεις ποια ομάδα πιστεύεις οτι θα πετύχει πρώτη δύο γκολ ή τρία γκολ σε έναν αγώνα. Επίσης, υπάρχει και η επιλογή «Κανένας», που σημαίνει οτι καμία από τις δύο ομάδες δεν θα πετύχει δύο γκολ.
Ειδικό Στοίχημα: Ομάδα που θα σκοράρει και στα δύο ημίχρονα.
Εδώ παίζεις το ενδεχόμενο να σκοράρει η ομάδα που επέλεξες, τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.
Ειδικό Στοίχημα: Νίκη με μηδέν παθητικό ή Μηδέν Παθητικό.
Εδώ μπορείς να επιλέξεις συνδυαστικά το να κερδίσει η ομάδα που πιστεύεις μαζί με το να μην δεχτεί γκολ. Επίσης, μπορείς να παίξεις σκέτο το ενδεχόμενο να μην δεχτεί η ομάδα που επέλεξες κάποιο γκολ.
Ειδικό Στοίχημα: Ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ.
Στο συγκεκριμένο στοίχημα παίζεις το ποιο ημίχρονο πιστεύεις οτι θα έχει τα περισσότερα τέρματα. Οι επιλογές είναι πρώτο ημίχρονο, δεύτερο ημίχρονο ή ισοπαλία, αν εκτιμάς οτι θα μπουν τα ίδια ακριβώς γκολ στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.
Ειδικό Στοίχημα: Συνολικά γκολ Μονά / Ζυγά
Εδώ ποντάρουμε εντελώς στην τύχη, αν πιστεύουμε πως ο τελικός αριθμός των γκολ που θα μπούνε στο ματς, θα είναι μονός ή ζυγός.
Ειδικό Στοίχημα: Επιλογές για παίκτες
Όσον αφορά τους παίκτες, υπάρχουν και διάφορες επιλογές εκτός από το να σκοράρουν. Όπως να σκοράρουν εκτός περιοχής, να σκοράρουν με κεφαλιά, να δεχτούν κίτρινη ή κόκκινη κάρτα, να ΜΗΝ σκοράρουν, να πετύχουν γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Ειδικό Στοίχημα: Νίκη με ανατροπή στο σκορ
Εδώ ποντάρεις στο ενδεχόμενο μια ομάδα από τις δύο που θα επιλέξεις να κάνει ανατροπή στο σκορ. Δηλαδή να βρεθεί αρχικά πίσω στο σκορ και στο τέλος να κερδίσει. Για παράδειγμα, στο Ντόρτμουντ – Μπάγερν, προηγείται η Ντόρτμουντ με 1-0 και το τελικό σκορ είναι 1-2. Τότε, αν έχεις παίξει Μπάγερν – ανατροπή, θα πληρωθείς.
Ειδικό Στοίχημα: Καταλογισμός Πέναλτι
Στη συγκεκριμένη επιλογή παίζεις το αν θα έχουμε πέναλτι στο ματς ή όχι. Επίσης, υπάρχει επιλογή για το αν κάποια ομάδα θα βάλει γκολ με πέναλτι ή αν θα χάσει πέναλτι. Στις τελευταίες δύο περιπτώσεις, χάνεις τα χρήματά σου αν δεν γίνει πέναλτι στο ματς.
Ειδικό Στοίχημα: Πρώτη αλλαγή (90 λεπτά)
Εδώ ποντάρεις στο ποια ομάδα θα κάνει την πρώτη αλλαγή στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Υπάρχει επιλογή για «Καμία Αλλαγή» που κερδίζει αν τελικά δεν γίνει ούτε μια αλλαγή στο ματς, καθώς και η επιλογή «Ταυτόχρονα και οι δύο ομάδες», που σημαίνει πως η αλλαγή θα γίνει την ίδια στιγμή και από τους δύο αντιπάλους.
Ειδικό Στοίχημα: Σκόρερ από τον πάγκο.
Εδώ παίζεις στο αν θα σκοράρει παίκτης που μπήκε ως αλλαγή στο ματς ή όχι.
Ειδικό Στοίχημα: Τρόπος επίτευξης γκολ (1ο γκολ)
Η συγκεκριμένη επιλογή αφορά τον τρόπο που θα μπει το πρώτο γκολ στο ματς. Μπορείς να ποντάρεις στο εξής: Σουτ, Κεφαλιά, Φάουλ, Πέναλτι, Αυτογκόλ ή Κανένα Γκολ.
ΠΗΓΗ: matsomenosgatos.gr

0 comments:

Post a Comment