Thursday, February 20, 2014

0 Windows Phone App Studio, δημιούργησε τη δική σου εφαρμογή χωρίς κώδικα.

Windows Phone App Studio
Η Microsoft δίνει τη δυνατότητα σε όλους να δημιουργήσουν τη δική τους εφαρμογή για τα Windows Phone 8 χωρίς κώδικα με το Windows Phone App Studio.
Σε μια προσπάθεια να προσελκύσει ακόμη και αρχάριους χρήστες στον κόσμο των Windows Phones, η Microsoft κυκλοφορεί την πρώτη έκδοση του Windows Phone App Studio μέσω του οποίου μπορεί οποιοσδήποτε να δημιουργήσει μία εφαρμογή εύκολα και γρήγορα χωρίς την απαίτηση γνώσεων σε κώδικα.

ΤΟ WINDOWS PHONE APP STUDIO ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ WEB APP ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΓΚΑΜΑ ΑΠΟ ΕΤΟΙΜΑ TEMPLATES

Στην ουσία, το Windows Phone App Studio είναι ένα web app εργαλείο και προσφέρει μία γκάμα από έτοιμα templates που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για να δημιουργήσει μία εφαρμογή προσθέτοντας κείμενο, εικόνες και περιεχόμενο με ένα απλό drag-n-drop στις αντίστοιχες φόρμες του App Studio. Η διαδικασία είναι αρκετά εύκολη και απλή και το γεγονός ότι δε χρειάζεται να γνωρίζετε κώδικα και γλώσσες προγραμματισμού για τη δημιουργία μιας εφαρμογής το κάνει ιδιαίτερα δελεαστικό ακόμη για τους αρχάριους χρήστες.
Windows Phone App Studio
Μετά από τη δημιουργία της εφαρμογής έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε το τελικό αρχείο στον υπολογιστή σας έτσι ώστε να το προωθήσετε στο Windows Phone Store και τελικώς να κυκλοφορήσει η νέα σας εφαρμογή. Βέβαια, θα χρειαστεί να έχετε πληρώσει πρώτα για ένα developer λογαριασμό ή αν είστε φοιτητές να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό δωρεάν μέσω του προγράμματος DreamSpark.
Αν και δε πρόκειται να δούμε ιδιαίτερα εξαιρετικές εφαρμογές στο Windows Phone Store που δημιουργήθηκαν με το App Studio, ωστόσο είναι μια καλή αρχή για χρήστες που θέλουν να γνωρίσουν τη διαδικασία κυκλοφορίας της εφαρμογής τους αλλά και να τους φέρει ακόμη πιο κοντά στα Windows Phones. Μάλιστα, οι εντυπώσεις φαίνονται ενθαρρυντικές αφού έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 30.000 νέες εφαρμογές μέσα στις πρώτες 48 ώρες της υπηρεσίας.
Windows Phone App Studio
Για τη χρήση του Windows Phone App Studio θα χρειαστεί να συνδεθείτε με τον Microsoft λογαριασμό σας και έπειτα να πραγματοποιήσετε την εγγραφή στην υπηρεσία. Λόγω του ότι το App Studio βρίσκεται ακόμη σε beta στάδιο θα χρειαστεί να ζητήσετε έναν κωδικό πρόσκλησης για να το χρησιμοποιήσετε. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα.
ΠΗΓΗ: pestaola.gr

0 comments:

Post a Comment