Εύκολο παγωτό φράουλα χωρίς πολλά υλικά και χωρίς αυγά. Αυτή η συνταγή είναι του Παρλιάρου.
400 γρ. φρέσκες φράουλες,250 γρ. ζάχαρη άχνη,
500 γρ. γάλα φρέσκο.
Πώς το κάνουμε:
1) Βάζουμε το μπολ της παγωτομηχανής στην κατάψυξη. Πλένουμε και βγάζουμε το φυλλαράκια απο τις φράουλες.
2) Τις κόβουμε στα δυο και τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
3) Ρίχνουμε στο μπολ με την ζάχαρη τις πολτοποιημένες φράουλες,
4) ανακατεύουμε καλα και μετά ρίχνουμε και το γάλα.
5) Τα βάζουμε όλα μαζί όπως είναι στο μπολ της παγωτομηχανής ή ανακατεύουμε με τον αυγοδάρτη. Βάζουμε σε μπολ στην κατάψυξη.
0 comments:
Post a Comment